Musta tulee isona bodari tai nörtti

bodariEnnen ku siirrytään otsikossa viittaamaani tulevaisuuden uraani (..) olen ollu havaitsevinani perän pienentymistä, koska joku nanogramma rasvaa siitä on nyt poistunut. Aloin ottamaan todistusaineistoa mutta AAHA! Vyötärö tiivistyy mutta toistaseksi kun oikein vääntää ni perässä vielä löytyy. Vyötäröki on alkanu taas kutistumaan ku leikattiin pikkusen hiilaria pois ruokavaliosta.

 

Oon syöny nätisti ohjeen mukaan viikottaista cheat mealiä lukuunottamatta ja jostain syystä nyt eilinen cheatmeali kesti useamman tunnin.. Tai siis alotin sen aamulla nykäsemällä pari minimaalista kinder-karkkia aamupalan kylkeen, jatkoin sujuvasti keskustassa porkkanaleivos- kahveilla ja siitä sitten vasta varsinaisen aterian kimppuun. Joka oli siis itsetehtyä pitsaa ja järkyttävän kokonen karkkisäkki Makuunista. Mää tykkään syörä nimittäin.

 

Mutta enhän minä näin sais oikeesti tehä mutta tein nyt jostain syystä. Tääki päivä on menny sillä sun tällä ruualla MUTTA mua ei kiinnosta ku oon niin mielissään mun uudesta tulevasta harrastuksesta. 😀 Tai noh, kävin kokeilemassa painonnostoa näytetunnilla! Haluaisin oppia tempaseen ja muuta mukavaa sekä oikeet kyykkytekniikat ja oon aina miettiny esimerkiks valakyykkyä (tanko suorilla käsillä pään päällä/kehon takapuolella ja kyykky syvään) mutten oo uskaltanu yksinään kokeilla. Tuolla tutustumistunnilla käytiin vartissa nopeasti läpi rinnallevetoa ja tempasua ja valakyykkyjä testattiin myös. Niin kivaa! Tahtoo lisää! Kyseisessä kuntokeskuksessa (Oz MAX) alkaa painonnostotunti, mutta siellä pitää olla jäsenenä että voi osallistua. Ajattelin siis ottaa selvää missä vois käydä ohjatusti noita reenaamassa! Mukavan kokonaisvaltasta treeniä ja kiva välillä tehdä jotain muuta ku ihan normi salia. Oon luultavasti aika surkea noissa eli sitä suuremmalla syyllä haluan treenata niitä. Pelkällä tangolla mentiin näytetunnilla ja ainakin liikkuvuus riitti hyvin.

 

Nojoo, ehkä musta ei tuu painonnostajaa mutta kivaa kokeilla uusia juttuja. Nyt koitan palata normiarkeen (eli alan JUST NYT kokkaamaan makaroonia ja kanaa ettei voi huomenna keksiä tekosyitä) ja selvitä kiireisestä alkuviikosta, palkintona odottelee torstain Mannis-maistatus Liikussa (lue edellinen postaus jos et tiedä mistä on kyse) ja viikonlopun Tampereen reissu!

Marko
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: