I love shopping – Case silmälasit

Jos jokin asia pitäisi sanoa heikkoudekseni, olisi se varmasti intoni ostella hieman liikaa tavaroita ja erilaisia asusteita. Jos totta puhutaan, pärjäisin varmasti monta vuotta nykyisellä vaatekaapillani, mutta silti sinne vain tulee ja tulee lisää vaatteita, ihan tuosta vain hiljalleen. Samaten elektroniikka ja muuta kamaa, sitä on kertynyt ihan liikaakin jos rehellisiä ollaan.

Mutta, siltikin sitä tulee ostoksilla käytyä, joskin nyt olen yrittänyt vähentää kauppakeskuksiin menoa, koska se on kuin menisi baariin alkoholistina omalla kohdallani. Kuitenkin nettishoppailun helppous vaanii kotonani koko ajan, kuten kävin nyt eilen, kun laitoin tilaukseen netistä uudet silmälasit.

Totta puhuen en edes enään oikein muista miten päädyin lopulta sellaisella sivustolle kuin silmälasitnetistä.fi, mutta kun aloin sitä lukemaan ja sen jälkeen katselemaan silmälasien valikoimaa, oli homma jo liian pitkällä. Ja kun vastaavanlainen sivusto löytyi myös, sellainen kuin lasitnetistä.fi, niin tulos oli sitten että uudet silmälasit lähti tilaukseen saman illan aikana.

ostos silmälasit

No itse silmälasien osto nyt ei ollut mitenkään niin paha asia, sillä onhan niille nyt käyttöä. Ongelma on enemmän tämä tapa, jolla syöksyn syvälle ostoksien kierteeseen, josta sitten tuntuu olevan lähes mahdoton päästä pois. Monesti tuntuu että sitä ei osaa lopettaa ajoissa, vaan sitä antaa tilanteen jatkua kunnes on enään liian myöhäistä laittaa jarruja päälle.

Jos puhaltaisi pelin poikki jo ekoilla minuuteilla, onnistuisi se varmasti. Jos sitä yrittää tehdä siinä vaiheessa kun ostoskori on täynnä ja on valmiina tilaamaan, onnea vaan matkaan, sitä tulet tarvitsemaan. Sen takia mun pitäisikin paremmin huomata milloin tää tapahtuu, jotta sen voisi sitten estää ajoissa.

Kun vielä tää ei oo niin paha tilanne, ettäkö olisin siitä joutunut kunnon ongelmiin. Rahaa vaan menee ajoittain ihan turhaan, ja sitten tuntuu siltä että sitä katuu joskus mitä on tehnyt. Ja jos jatkan tätä rataa pidempään, on riski kokoajan suurempi että tehdään jotain tosi tyhmää. Eniten pelkään ehkä että tää on niinkuin sellanen addiktin kierre, että koko ajan pitää tehdä enemmän ja enemmän että saa samat kiksit siitä.

No joo, enpä oikein tiedä. Pitäskö sitä alkaa jotakin meditoida tai vastaavaa, kun sitä niin paljon suositellaan yleensä nykyään siihen että pystyy havaitsemaan mitä itse on tekemässä. En oo ikinä vaan sitä tehnyt ja se vaikuttaa hieman huuhaa jutulta.

En kyllä oikein tiedä, voinko nyt ikuisesti jatkaa näinkään…

Marko
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: